2013 е годината на Змията. Ето какво вещае тя 27.12 | 12:30

2013 ще е годината на Черната змия

От Мартина Панайотова

Официално годината на Черната змия започва на 10 февруари 2013 г., малко след Новата луна във Водолей. Тази змийска година ще донесе стабилен прогрес. Фокусирайте се и си наложете дисциплина, за да успеете да постигнете желаните цели.

Змията е усърдно и целенасочено същество. Предпочита кротката предвидливост пред врявата и хаоса. Спокойната самота е характерна и за Сатурн, затова не е учудващо, че тази планета ще има такова влияние. 

През 2013 Сатурн ще е в хармонична връзка с Меркурий - планетата на комуникациите, Нептун - нашата връзка с космичната дупка и Херон - раненият лечител. 

През идната година се подгответе за чувството, че сте стъпили на нестабилна основа. Не сте много сигурни в случващото се с и около вас. Това ще е така поради активността на Уран, който обикновено разтърсва света ни с фалшиви реалности и неочаквани шокиращи моменти. Ситуации, породени от нищото, предизвикват мащабни промени, напрегнати моменти, но и много раздвижване и растеж.

Бъдете изключително внимателни с работата си в годината на Черната змия. Подписването на каквито и да било документи и договори изисква много внимателен прочит.

Хороскопът показва, че годината ще е много добра за започване на нова работа, защото Змията има много енергия, която ще ви е от полза. Оглеждайте се навсякъде за възможности. 

Създайте си сигурност и уют на работното място, защото змията има нужда от закрила и усещане за безопасност, за да разкрие своите способности. Ще постигнете напредък бавно и методично, а Сатурн отново ще ви асистира. Ще постигнете всичко, стига да се фокусирате в целта си. 

Посрещнете годината на Черната змия с тъмен тоалет и започнете първия ден с позитивни мисли. Традиция е да се поставя борова клонка на входната врата като символизиране на Змията.

В митологията това същество е представяно често като лечител на тялото, водещ до духовно извисяване. Затова очаквайте много нови постижения с помощта на планетарната енергия. 

Най-четени