8 неща, които нероденото дете на принц Уилям вече има 10.12 | 09:48

Не е леко да си кралско бебе...

От Мартина Панайотова

Няма как да не сте разбрали, че Кейт Мидълтън е бременна. Няма начин и да не знаете коя е тя. Ние не се вълнуваме особено много от това естествено събитие за едно семейство, но няма как да игнорираме факта, че плодът, който расте в утробата на Кейт, е може би най-късметлийското неродено дете в света. Представяме ви осем неща, които той вече притежава, а ние и вие никога няма да имаме през целия си живот.

Изключителна известност

Нероденото дете на принц Уилям вече е по-известно, отколкото вие някога ще бъдете. Няма име, няма ЕГН и дори още няма оформено телце, но целият свят знае за него, а медиите се надпреварват да говорят и пишат за него. Вие никога няма да постигнете подобна слава, освен ако не станете сериен убиец или президент, или някаква особено прочута филмова звезда. Но бъдете честни със себе си - вие четете този текст, което вероятно значи, че нямате какво друго да правите, което от своя страна значи, че сигурно се скатавате от работа, което също така значи, че не не работите достатъчно много, за да станете мега известни. Схванахте ни мисълта.

Адски много пари

Това все още неродено дете вече притежава повече, отколкото умът ви изобщо може да си представи. Цялата кралска фамилия разполага с милиарди долари и по всякакъв начин тези пари са притежание и на живота, който се е зародил в Кейт Мидълтън. Още преди да се роди, това същество може да си купи частен самолет, стига само да му хрумне. Е, не казваме, че и вие някога няма да можете да си позволите подобна покупка, но... да, всъщност точно това ви казваме.

Кралско потекло

Освен ако не свалите някоя принцеса и не я убедите да ви обича - тя и цялата ѝ фамилия, както и всички таблоиди, никога няма да станете част от някое кралско семейство. Фактът, че спермата на принц Уилям е направила успешен контакт с яйцеклетка на Кейт Мидълтън е монументален сам по себе си. И когато това дете се роди (да е живо и здрав), то ще може да има всичко. Което ни води към следващия важен момент.

Кои са останалите може да научите от Div.bg.

Водещи

Най-четени