9 мъже разказват как са открили жената на живота си 10.09 | 12:20

Любовта съществува

От iNews.bg

Популярно е схващането, че мъжете не са особено романтични натури. Това обаче не е вярно. Те просто много по-рядко споделят по-лични неща. Защо да говориш за любовта, като можеш да я демонстрираш, нали така? Е, в популярния сайт Reddit потребител предивзикал потребителите от мъжки пол, които са женени, да разкажат за момента, в който са осъзнали, че жената, с която са, е тази, с която искат да изживеят живота си. Прочетете някои от най-добрите разкази и ще се убедите, че мъжете са не по-малко романтични от своите половинки.

1. Излизахме от 3-4 месеца. Държахме се за ръце и излизахме от някакъв магазин. Когато стигнахме бордюра на тротоара, без да прекъсваме крачка, двамата скочихме едновременно. Аз скачах от бордюрите от години. А сега го правя заедно с дъщеря ми. Ако все още пазиш детското у себе си, трябва да намериш някого като теб.

2. Когато заживяхме заедно и разопаковахме книгите, в един момент отстъпих назад, когато вече бяхме готови, и видях, че ни се дублират любимите ни книги. Точно тогава си помислих, че това е жената за мен.

3. Бяхме голяма група и отидохме на кино. Филмът беше тъп, но имаше само още един човек от компанията, който се смееше на моментите, на които се смеех аз. Разбрах коя е. Излязохме. Продължихме да се смеем на всичко тъпо в живота. Женени сме от почти 25 години. И все още се смеем на странни неща.

4. Жената, която вече ми е съпруга, свири на китара и ми пя "Hey Jude" на The Beatles на дивана у тях. Това беше на третия ден от началото на връзката ни. Тя има ужасяваща сценична треска, но в онзи момент знаех, че искам да се оженя за нея. Шест години по-късно имаме прекрасен син на име Джуд. Заедно се борим срещу света.

Всички романтични мъжки истории можете да прочетете в материала на Div.bg.

Най-четени