US тв водещ с шегичка - не си мил ръцете 10 години 12.02 | 13:14

Пийт Хегсет от „Фокс Нюз“ взриви социалните мрежи с опита си да докаже, че хората възприемат буквално и най-безумните твърдения

От iNews

Водещият в американската телевизия "Фокс Нюз" Пийт Хегсет заяви в ефир, че не си е мил ръцете от 10 години, тъй като "микробите не са нещо истинско", предаде Би Би Си, цитирана от БНР.

Според него микроорганизмите не съществуват, тъй като не могат да бъдат видени с невъоръжено око. "Ваксинирам се", заяви възпитаникът на "Харвард" и "Принстън", който взел решение през 2019 г. да казва в ефира това, което говори и в реалния живот. Думите му бяха посрещнати с безпокойство в социалните мрежи

По-късно Хегсет заяви пред в. "Ю Ес Ей Тудей", че изказването му било шега. "Живеем в общество, в което хората се разхождат с тубички санитайзър в джобовете си, който ползват по 19 000 пъти на ден, сякаш това ще спаси живота им", отбеляза той.

Относно реакциите в обществото, Хегсет подчерта, че е безумен начинът, по-който хората "буквално и сериозно" възприемат нещата, така че "главите им експлодират".

Водещи