Ако прочетете това, ще заякнете 18.11 | 07:25

Без някои тънкости не може

От iNews.bg

Ако сте решили да ходите на фитнес и да заякнете, ние ще ви бъдем много полезни. Всяко занимание на земята изисква определена методика за оптимизация на постиженията. Фитнесът също е на земята и респективно също си има своите тънкости, с част от които ще ви запознаем сега.

1. Порното помага

Да, да. ДА! ДА! ДА! Порното е полезно и най-сетне има доказателства за това. Според скорошни изследвания, 4-5 минути гледане на порно преди фитнес повишават нивата на тестостерон в кръвта и респективно превръщат тренировката ви в по-пълноценно занятие (освобождаващият край не е включен в изследването).

2. Цигарите не помагат

Това всеки го знае, но сме длъжни да напомним. Ако откажете цигарите, издържливостта ви ще нарасне двойно, а ако изпитвате трудности с отказването, опитайте с бягане или вдигане на тежести. Тези дейности ще ви помогнат в борбата с тютюневата зависимост.

3. Шапката помага

Все още не е напълно ясно защо, но шапката за тренировки спомага за по-ефективното вдигане на тежести. Движенията също стават по-интензивни. Предполага се, че шапката загрява главата и по този начин кръвта започва да се движи по-активно, стимулирайки мозъка, който започва да реагира по-добре на сигналите и да регулира мускулната работа. Останалите вижте в Div.bg.



Водещи

Най-четени