Бебето ви прилича на бившето ви гадже? Да, възможно е! 07.11 | 10:16

Внимавайте какви ги вършите!

От iNews.bg

Колкото и странно да ви звучи, вашето новородено бебе може да прилича на бившия ви приятел. Учените доказаха, че яйцеклетката може да "абсорбира" молекули сменна течност и от предходния партньор, пише The Guardian.

Това е може би едно от най-неприятните изследвания, които учените са правили, трябва да се съгласим. Но според изследователи от Южен Уелс бебето на една жена може да носи черти на бившия сексуален партньор, а не само на биологичния баща.

Това, което не може да се избегне, е физическата прилика, която неусетно може да се пренесе, без значение че майката е заченала от друг мъж. Защо обаче е възможно?

Това се дължи на неузрелите яйцеклетки, които са "абсорбирали" молекули сменна течност от предходния сексуален партньор. Това води до видими прилики у детето с обекта на старата любов.

Може би трябва повече да се мисли, преди човек да се впуска в нова връзка, и хората, които винаги са вярвали, че човек трябва да си даде почивка, когато се разделя с някого, вече могат да ликуват, защото има нещо вярно в това.

Пък и имат още един допълнителен, доста солиден по значението си аргумент.

 

Водещи

Най-четени