Британките с по 4 любовници едновременно, докато си търсят съпруг 07.11 | 17:20

Масово на Острова въртят по няколко връзки

От Пламена Вълчева

Поданиците на Нейно величество масово въртят по няколко връзки едновременно. Британците, търсещите си партньор поддържат средно по три любовни връзки едновременно, установи национално проучване, цитирано от Daily Mail.

1/4 от дамите на възраст между 35 и 44 години, докато си търсят съпруг, разполагат с 4 любовници в едно и също време.

Сексът обаче се преценява след определен брой срещи. Мъжете са на мнение, че трябва да имат 5 срещи с любимата, преди да пристъпят към любовни ласки, а дамите - 6. 

Два пъти повече мъже, отколкото жени, държат в офиса си "кат чисто бельо за всеки случай". Социалните мрежи и приложенията за смартфони значително са увеличили броя на потенциалните партньори, с които излизат британците. 1/4 от незадоменото население на Острова поддържа няколко любовни връзки едновременно. Едва 38% от дамите и 20% от мъжете изчакват "партньора на живота си", за да пристъпят към секс с него. 

За едногодишен период при търсене на партньор британците се срещат средно със 7 души. 22% от анкетираните британци доверили, че излизат едновременно с 4 дами. 10% от дамите признали, че са били на срещи с трима или повече кандидати в един и същи ден.

Проучването обхванало 2000 пълнолетни граждани и било поръчано от фирмата за интимни продукти "Баланс актив". 

Водещи

Най-четени