В Ню Йорк раздават безплатни вибратори 08.08 | 16:49

10 000 късметлии ще получат безплатна секс играчка

От Олга Андреева

В Ню Йорк не е странно да бъдеш пресрещнат от ученици и студенти, които предлагат безплатни мостри на различни продукти.

Днес и утре обаче нюйоркчани може да останат озадачени, ако не и стреснати от продуктите, които може да им бъдат предложени съвсем безплатно.

10 000 вибратора ще бъдат раздадени на случайни минувачи в рамките на два дни, съобщи в. New York Times. Уредите на удоволствието ще бъдат разнасяни с колички от типа за продажба на хот дог.

Инициативата е част от рекламната кампанията на компанията Trojan, която предлага на американския пазар и линия презервативи. Цената на вибраторите е между 30 и 40 долара в магазините, но 10 000 късметлии ще ги получат напълно безплатно.

Компанията явно цели да обърне внимание на потребителите, които я познават само като производител на презервативи, че вече могат да намерят и вибратори с тази марка.

Според данни на проучване, поръчано от Trojan и публикувано в Journal of Sexual Medicine, 52,5% от жените и 44,8% от мъжете са използвали вибратори в някакъв момент от живота си.

Обратно на всеобщата представа, че уредите се ползват основно от хора, които са без партньор, проучването сочи, че 40,9% от жените и 40,5% от мъжете са ги използвали със сексуален партньор.

Водещи

Най-четени