Вдъхновете се от тези хора, спечелили битката с наднорменото тегло (СНИМКИ) 16.06 | 12:31

Хората разказват какво им е коствало, защо са го направили и как се чувстват сега

От iNews.bg

Наднорменото тегло е сериозен бич за човечеството. То е причина за редица заболявания и по тази причина много хора се подлагат на изтощителни диети, които водят единствено до още проблеми.

По тази причина Jenite.bg ще ви запознаят с личните истории на хора, които са успели да променят живота си, побеждавайки килограмите.

Хората разказват какво им е коствало, защо са го направили и как се чувстват сега. Ето и дванадесетте поучителни и изумяващи разказа, които Jenite.bg са подбрали.

1. Правете здравословните промени бавно и ги надграждайте стъпка по стъпка

"Започнах да ходя пеша от вкъщи до работата и обратно… 5-километрова разходка. Правих го в продължение на шест месеца, а след това започнах и да се храня здравословно. Спрях сладкото и полуфабрикатите. Няколко месеца по-късно си наех и личен треньор, с когото започнах да правя най-основните упражнения.

1520424

Карайте го по-бавно в началото. Изградете си своя система и график и ги спазвайте точно всеки ден. Периодично можете да прибавяте и нови неща към тренировките си, за да имате нови предизвикателства.” - Син Хефернан (свалила около 57 кг за 2 години).

2. Приемайте съвети, но слушайте и себе си

"Има толкова много "експерти" в областта на здравето и фитнеса. Задължително е да направите проучване и да опитате различни тренировки и храни. Всеки човек е различен и се влияе от различни неща. Запомнете, че никой не познава тялото ви по-добре от самите вас. И не всеки в интернет е експерт. Намерете нещото, което работи за вас.” - Хънтър Монтгомъри (свалил 47 кг за година).

1520425

Останлите истории вижте в Jenite.bg.

 

 

Водещи

Най-четени