Военна сватба в разгара на урагана "Ирма" (ВИДЕО) 11.09 | 17:40

Стихията провали церемонията на US летците Лорийн и Майкъл, венчаха се с униформи в базата

От iNews.bg

Мъж и жена летци от Националната гвардия на САЩ сключиха брак в разгара на урагана "Ирма" в евакуационен център във Флорида, предаде Асошиейтед прес.

24-годишната Лорийн Дърам и 26-годишният Майкъл Дейвис са заедно от пет години. Те планирали голяма сватба именно през изминалия уикенд. Но приближаването на урагана "Ирма" към щата Флорида в навечерието на сватбения уикенд променило плановете на двойката.

Лорийн и Майкъл били пратени в евакуационен център, обособен в конгресния център на окръг Ориндж във Флорида. Там заедно с още членове на Националната гвардия те трябвало да изчакат преминаването на стихията и после да се впуснат да помагат на хората в засегнатите райони.

В неделя сутринта някои техни колеги им напомнили за сватбената церемония, която нямало да се състои. Един от тях им казал на шега: "А защо вие двамата не се ожените тук в разгара на урагана".

Оказало се, че един от членовете на Националната гвардия е нотариус, имащ право да извършва бракосъчетания и така се стигнало до истинска сватба. На нея гостите били освен членовете на Националната гвардия, намиращи се в евакуационния център - и съвсем непознати хора, евакуирани там.

След церемонията младоженците се захванали със задълженията си на членове на Националната гвардия, доволни, че ще имат да разказват един ден невероятна история на децата си.

Водещи