Вторият човек, стъпил на Луната, разказа шокиращи подробности за съществуването на НЛО 27.07 | 11:30

История от първо лице

От iNews.bg

Американският астронавт Бъз Олдрин – вторият човек, стъпил на Луната и пилотирал лунния модул на "Аполо-11″ през юли 1969 г. разказа шокиращи подробности относно съществуването на НЛО. Американецът е категоричен, че е виждал с очите космически кораби на извънземни.

Бъз Олдрин, който "отлита" с Нийл Армстронг и Майкъл Колинс, споделя че по време на пътуването забелязал някаква загадъчна светлина през прозореца, движеща се успоредно с тях.

Когато изваждат от ракетата спускаемия космически апарат "Ийгъл", в близост до тях се появяват два космически кораба, чиито технически характеристики позволяват да бъдат наречени НЛО.

"Добре знаехме какво беше това, а след завръщането си описахме точно какво сме видели. Усещах, че трябваше да разкажа всичко на света, но това така и не се случи. Не видяхме самите извънземни, но подобни необичайни явления се нуждаят от необикновени доказателства.

Карл Сейгън смята, че в Млечния път може да има извънземни, но съществуват и много други галактики, което прави вероятността някъде в пространството да има и други цивилизации изключително голяма. Огромните разстояния обаче, които трябва да бъдат преодолени, за да се получат някакви доказателства, могат да достигнат стотици земни години.", заявява астронавтът в социалната мрежа Reddit.

 

 

Водещи

Най-четени