Гадателите вещаят: Каква ще е новата 2015 г. 12.12 | 15:15

Прогнозите на ясновидеца Роберто Методиев и гадателката на Берлускони – Теодора Стефанова

От Кремена Бедерева

"Каква ще е новата 2015 година и какви промени ни очакват - на тези въпроси отговориха ясновидецът Роберто Методиев и гадателката на Берлускони – Теодора Стефанова в ефира на TV7. 

Очаква ни една много трудна година, особено февруари месец, след това трудни месеци са юни, юли и август. Вибрацията на годината е свързана с цифрата 8, което предвещава финансова нестабилност за страната ни. Ще се наложат бързи преструктурирания в няколко министерства като това на отбраната, здравеопазването и образованието. Тези действия трябва да бъдат предприети, за да се предотвратят бъдещи стачки, заяви ясновидецът Роберто Методиев. 

Според колежката му Теодора Стефанова се очаква едно разединение между Реформаторския блок, което ще бъде предпоставка за включването на Патриотичния фронт, поради разногласия, конфликти и напрежение. Смяна на министри ще има, категорични са двамата ясновидци, като предвещават това да се случи още през април месец.

Като причина за евентуалните протести гостите в студиото посочиха решението на ​министър-председателя на България – Бойко Борисов да постави кадри от Реформаторския блок на ръководни позиции. Проблемите в енергетиката също могат да доведат до предсрочни избори, заяви гадателката на Берлускони. Според нея през 2015 година ще заработят ​еврофондове, които досега са били неефективни за страната ни. Ясновидката предвещава светло бъдеще на спорта в България. Освен това, тя определя 2015 г. като решаваща за енергийното бъдеще на страната ни.

Държавата трябва да обърне внимание на язовирите, защото, ако не го направи ни очакват нови наводнения, още през февруари 2015 г., категоричен бе Роберто. Той допълни още, че 2015 г. няма да е никак благоприятна за взимане на кредити.

Ясновидецът бе изготвил лични хороскопи, свързани с политиката, на някои от водещите управляващи в страната. На Бойко Борисов му предстоят взимането на много важни управленчески решения, свързани с министерски преструктурирания и преговори с Европа. В момента той е най-правилният човек, който трябва да управлява държавата, заяви ясновидецът.

Гадателката Теодора Стефанова пък заяви, че вижда Бойко Борисов, като следващия президент на България.

Тежка година за целя Реформаторски блок, предвещава ясновидецът Роберто. Предстоят им взимането на сериозни и трудни решения, тъй като водещи министерства са в техните ръце. Не е изключено и разцепление между тях.

​Според Роберто, Радан Кънев влиза в кармична година и сътресенията в партията ще му се отразят сериозно и и ще го направят по-уязвим.

Идва времето на жените лидери в управлението. Предстои жена да заеме поста министър-председател на България, предвеща Теодора Стефанова.

​Любопитна подробност е, че и двамата ясновидци в студиото категорично отказаха да коментират случая с изчезването на Петко Сертов и да дадат прогноза какво се е случило с бившия шеф на ДАНС.

Водещи

Най-четени