Гигантско НЛО във формата на цигара увисна над МКС (ВИДЕО) 14.07 | 09:53

Обектът престоял до станцията около четири минути, преди да изчезне

От Антония Михайлова

Видео, запечатано от камерата за наблюдение на Международната космическа станция (МКС), показва нещо, което изглежда като НЛО във формата на гигантска цигара, увиснало близо до станцията. Снимките са направени на 9 юли, съобщава paranormics.com.

Обектът престоял там около четири минути, преди да изчезне. Апаратът бил забелязан от една от външните камери на МКС, които обикновено са насочени към Земята.

Нестационарният характер на НЛО-то и това, как бавно се движи обектът, навели някои на извода, че това не е отблясък или необичайно осветяване.

Това не е първият случай, когато камерите за наблюдение на МКС улавят неидентифицирани летящи обекти. Подобен обект бил наблюдаван от същата камера и на 13 май 2014 година.

На 29 януари пък камерата на НАСА уловила гладко и елиптично НЛО, което се скачило с корпуса на МКС. Обектът се намирал между руския изследователски модул и спасителната капсула "Союз". Размерът на обекта бил около 10 метра.

Някои твърдели, че появата му била свързана с церемонията по доставка на олимпийския флаг на МКС. Церемонията обаче се състояла още през ноември 2013 г. и знамето било с размер само около метър, доста по-малко от НЛО-то.

Водещи

Най-четени