Гол ревнивец гони гаджето със сатър (ВИДЕО) 23.01 | 08:10

Момичето обичало редовно да хойка с други мъже

От Надежда Стоянова

Ревността в някои случаи е болезнено силна, което със сигурност не е приятно и за двете страни. Има хора, които не могат дори да преживеят това, че половинките им разговарят с някой друг, камо ли да простят изневяра.

В тази връзка наскоро гол 32-годишен китаец се превърна в истинска сензация в страната си. Причина стана фактът, че се ядосал на приятелката си, че хойкала с други мъже и за наказание я взел за заложник. Качил я на покрива на сграда, съблякъл се и после принудил и нея да направи същото.

Най-фрапиращото в случая обаче било това, че нараненият младеж заплашил да убие момичето със сатър. За да предотвратят трагедията, властите повикали негови роднини да го разубедят. В крайна сметка опитите им се оказали напразни и той поискал кола за бягство. Именно тогава паднал в ръцете на полицията и прелюбодейката била спасена.

Сега китаецът предстои да се изправи пред съда и има вероятност да прекара зад решетките доста време, пише Daily Mail. След разигралата се ситуация се появиха обаче и други версии за причината. Според запознати в основата на всичко може би е това, че родителите на приятелката му били против техния брак.

Най-четени