Големи Гущери тормозели сървайварите в Камбоджа 27.03 | 10:34

Екипът разказа за преживяванията си

От Беатрис Николoва

Екипът на "Survivor” се завърна от снимки в Камбоджа. Репортерът Петър Нанев и операторът Борис Пинтев разказа как се оцелява в екстремните условия.

Изпитанията били жестоки, а екипът имал почти същите "привилегии" каквито и участниците. Комарите и гущерите били най-малкият проблем сървайварите, разказват двамата пред bTV.

"Спомням си за един наистина ужасен ден. На една нощна смяна в лагера дойдоха от някъде стотици мишки и плъхове, бяха повече от рибата в морето. Имахме местен човек, който пази лагера и изведнъж извади една прашка и започна да се разправя с тях", разказа Борис Пинтев, който приемал тамошните несполуките най-спокойно.

Петър Нанев сподели как във всяко едно бунгало имало гекони, които издавали странни звуци между лай и виене и будели всички. В началото бил стресиран, но после свикнал.

Най-големият кошмар били пясъчните мухи, които хапели всяко открито пространство кожа:

"Една вечер останах на плажа да се полюбувам на гледката. Бях с дълги дрехи и затворени обувки и не е усетих как бях нахапан. Целите ми китки, глезените през чорапите всичко, а сърбежа е толкова ужасяващ, че не можеш да заспиш дори", споделя репортерът.

Според оператора Борис местните хора са много приятни и учтиви, но се разбирали малко трудно:

"Имах интересна история с местен. Казаха ми че знае английски, аз отидох при него и го помолих да ми помогне с нещо. Той отговори просто "Yes” и не помръдна. Опитах да преформулирам изречението ми и пак същата реакция. След това го попитах как се казва, той пак отговори "Yes” и разбрах, че не говори английски".

Въпреки многото гадинки и преживявания, всички от екипа и участниците се върнали живи и здрави.

Водещи

Най-четени