Ето го и човешкия вариант на Кен 18.10 | 08:50

Само 90 пластични операции и започваш да си търсиш човешкия аналог на кукла Барби

От Ивайло Коралски

Не са един и два случаите, в които сме ви запознавали с млади момичета, чийто стремеж в живота се свежда основно до желанието им да се превърнат в живи кукли.

Е, явно е настанало време да ви представим и младеж, който практически си е дишаща версия на гаджето на Барби – Кен.

32-годишният Джъстин Джедлица от Ню Йорк отдавна имал силното желание да заприлича на Мистър Олимпия – младеж с едри бицепси и телосложение като цяло. Това обаче не му се удало и той нарекъл стандартния бодибилдинг "не толкова вълнуващ – не толкова ефектен".

За да се превърне в реален вариант на Кен, през последните десет години Джъстин просто си е направил цели 90 пластични операции. С други думи, 100 хиляди долара успешно го превърнали в това, което без особено вълнение можем да наречем мъжка кукла от плът и кръв.

Към днешна дата китният младеж няма силикон, в общи линии, само в очите си. За сметка на това има такъв на дупето, корема, бицепсите, трицепсите, както и на някои други места...

"Обожавам моите физически метаморфози – колкото по-необикновена е операцията, толкова по-добре", споделя Джъстин пред ABC News.

"Да обръщаш гръб на нормите е толкова яко", допълва щатският Кен.

Докторите предупредили Джъстин за потенциалния риск за живота му заради употребата на силикон, но според мъжката кукла това било малка цена за постигането на съвършеното тяло.

Само носът на Джъстин Джедлица вече е преминал през 5 пластични операции. Според "Кен" обаче, носът му е близо до съвършенството, но все още не го е достигнал.

Не виждаме какво друго да добавим, освен да предложим на Джъстин да си размени координатите с 24-годишната украинка Валерия Луканова. Ще сформират семеен куклен театър за чудо и приказ...

За любителките на мъжки кукли, тук.

Водещи

Най-четени