Ето как звучи „Деспасито” само на два калкулатора (ВИДЕО) 05.09 | 12:16

Изпълнението на японски музикант стана сензация в мрежата

От iNews.bg

Видео на японски музикант, изпълняващ нашумелият хит "Деспасито” само на два калкулатора, събра близо 200 000 гледания в "Ютюб” само три дни, предаде бТВ.

Нетрадиционният музикант обаче не се ограничава само до "Деспасито”. В канала му, който явно е резервиран за музикални изпълнения, може да чуете и инструментали на Ед Шийрън, Джъстин Бийбър, Селена Гомес и др. Както и множество песни от саундтрака на култови филми и сериали като "Хари Потър” и "Игра на тронове.”

Според описанието на потребителя, който се е нарекъл It's a small world (Това е малък свят - англ. ез.), калкулаторите с музикални клавиши, са доста популярни в родната му страна, а и не е трудно да се сдобиеш с тях онлайн.  

Според рекламата на компанията-производител калкулаторите може да изпълняват до 20 различни тона. Представете си симфонията, която може да създадете, докато решавате задачи по математика…  

Според описанието на потребителя, който се нарекъл It's a small world (Това е малък свят - англ. ез.), калкулаторите с музикални клавиши, са доста популярни в родната му страна, а и не е трудно да се сдобиеш с тях онлайн.  

Водещи

Най-четени