Жените пазят тайна 32 минути 02.09 | 19:41

Стига толкова, и това е много!

От Антония Михайлова

Жената е загадъчно същество. Казват, че тя не умее да пази тайни. И това наистина се оказва така според едно изследване.

Учените твърдят, че жените активно се борят с желанието да поклюкарстват. Но не могат да издържат повече от 32 минути. Всичко зависи още от това за кого е предназначена интригата – за съпруга, приятелката, майката...

Компанията Simple е провела изследване, в резултат на което е изяснила, че всяка десета жена не е способна да пази тайна, независимо колко конфиденциална се явява информацията. Около 80% от запитаните жени признали,че получават удоволствие да чуят чужди клюки.

Повече от половината от жените изпитват непреодолимо желание да споделят тайната с някого, а 13% задължително разпространяват клюката.

Както твърдят учените, 32 минути са кратък срок за издаването на тайна. Принципно пикантните истории може да се разпространяват доста продължително време. Но има ситуации, в които жените все пак може да се възпират. Например, ако смятат, че разкриването на тайната ще доведе до това, че човекът ще се обиди, то по-скоро не биха разкрили тайните му дела.

Водещи

Най-четени