Женски дневник: Бруталните откази на един мъж, който не иска секс 24.07 | 18:31

Следва развод

От iNews.bg

Чували сме хиляди истории как жените измислят какви ли не причини, за да не правят секс. От това, че ги боли глава, до измислицата, че не са в настроение, защото са разстроени от някакъв филм. В това отношение "нежният пол" е особено жесток.

Оказва се обаче, че мъжете, дали защото са прихванали или по друга причина, са същите гадини. Изтерзана от липса на секс жена наскоро публикува подробен дневник, в който ден по ден описва сексуалния си живот със съпруга ѝ. Вижте как мъжът невербално или пряко с думи дава на жена си да разбере, че сексът е последното нещо, за което си мисли:

Ден 1 - НЕ - Коментар: Прибра се вкъщи, след като беше играл баскетбол с приятели. Легна си без да се изкъпе. Аз си взех душ и мастурбирах.

Ден 2 - НЕ - Коментар: Вибратор

Ден 3 - НЕ - Коментар: -----------

Ден 4 - НЕ - Коментар: Заспа в 22 ч.

Ден 5 - НЕ - Коментар: Спретна си маратон със сериала "Братя по оръжие"

Ден 6 - НЕ - Коментар: Вибратор

Ден 7 - НЕ - Коментар: -----------

Ден 8 - НЕ - Коментар: Казах му, че съм възбудена и искам секс. Той каза, че мачът има продължения и сигурно ще има и дузпи.

Ден 9 - ДА - Коментар: Направи ми орална любов...

Можете да прочетете какви са останалите мъжки анти секс извинения при колегите от Div.bg, за да станете съпричастни с горката жена, която малко след публикуването на дневника си е подала документи за развод.

Водещи

Най-четени