Защо затъмнението на 8 април 2024 г. промени съдбата на крал Чарлз III и Камила 10.04 | 14:50

Чака ги абдикация или развод

От iNews

На 9 април 2005 г. се състоя една от най-обсъжданите сватби в историята, когато британският принц Чарлз се ожени за бившата си любовница Камила Паркър-Боулс.

Имайки предвид любовта на нацията към трагично загиналата принцеса Даяна, можете да си представите негативното отношение към сватбата на Чарлз и Камила. Освен това, точно на 8-9 април 2005 г., в небето се формира и слънчево затъмнение в Овен, в точна опозиция с Венера на Чарлз, на 16 градуса на Везни.

Тази година, на 8 април светът наблюдава слънчево затъмнение в опозиция на Венера, което, според астролозите носи кармата на миналото. Казват, че с това затъмнение брачният цикъл на Камила и Чарлз III приключва тази година, тъй като Венера символизира любовта и правните споразумения. Възможно е да се стигне до абдикация, пише woman.bg.

В астрологията 19-годишният цикъл се счита за един от най-значимите, защото толкова години са необходими на кармичните възли да се върнат там, откъдето са се появили. Т.е. събитията от 2005 г. силно влияят на това, което ще се случи през 2024 г.

Може също да се каже, че за Камила Паркър-Боулс ситуацията доста мрачна от астрологична гледна точка, защото през април 2024 г. Сатурн влиза в сектора на нейната лична криза. А Черната луна на крал Чарлз III е разположена в същия градус и може да доведе до тежка битка на имунната система на организма, пише WDay.

На 15 ноември ще има пълнолуние в знака Телец, което най-често символизира факта, че сериозна част от живота на човека се превръща в минало. Вероятно Чарлз III може да абдикира, бракът му с Камила да приключи...


Водещи

Най-четени