Изглежда като плюшена играчка, но какво всъщност има в колата (ВИДЕО) 25.02 | 12:40

Едва ли е най-безобидното животно за пасажер

От Надежда Стоянова

Задръстванията, в които прекарваме известна част от ежедневието си, понякога разкриват доста интересни гледки. Ако не вярвате, значи не сте попадали насред подобен трафик и не сте имали свободно време, в което просто да разглеждате останалите участници в движението.

Е, у нас едва ли ще откриете чак толкова любопитна "находка" като тази, която ви показваме, но все пак да не подценяваме и родната шарена действителност. Нека обърнем поглед към шофьор в Дубай, на задната седалка на чиято кола забелязваме огромен звяр. Да, не е плюшена играчка, но защо е качил в автомобила си лъв остава мистерия.

Изумени свидетели моментално извадили камерите, за да документират видяното. Само за три-четири дни няколкото клипчета, които се появиха в мрежата, събраха над 50 хил. гледания.

Както се вижда, животното не е в клетка и няма никаква защитна преграда между него и шофьора. На лъва обаче никак не му е удобно в колата и се мъчи да си намери удобна позиция. Добре, че тясното пространство не го е изнервило, защото животното си е животно и не можем да разчитаме, че няма да ни нападне.

Водещи

Най-четени