Илюстратор превръща пътуването си до работа във весел комикс (СНИМКИ) 11.02 | 14:39

Много оригинално и забавно решение на скучния градски транспорт

От Георги Тотев

Огромен процент от хората, които ползват ежедневно градския транспорт, за да стигнат до работа, са добре запознати със скучния, монотонен и тягостен процес, който представлява това пътуване... всеки ден.

Сред стотиците хиляди души, които пътуват до работа с обществения транспорт е и илюстраторът и блогър Октоубър Джоунс (чието истинско име е Джо Бътчър). Същият не се обръща към музиката или книгата като начин да се откъсне от сивотата на това пътуване, а прибягва до собствените си таланти и умения. За да разнообрази пътуването си, Бътчър рисува глави на комикс герои, с които заменя главите на всички останали хора, които споделят ежедневният товар на пътуването заедно с него във влакчето.

Бътчър или Джоунс, рисува анимирани лица върху лепящи се листчета, така че те да съответстват, доколкото е възможно, и на останалите части от амплоато на другия пътник. Илюстрациите на Бътчър съвбадат и със сутрешните настроения на хората в градския транспорт. Впечатление правят например Мики Маус, който скърца със зъбим, Мечо Пух, който е забравил да се избръсне и др.

За да се посмеете с работата на Джон Бътчър, посетете Div.bg, където ще намерите още невероятни карикатури.

Водещи

Най-четени