Как протича перфектният ден на жената? 22.10 | 14:23

106 минути романтика, 36 минути работа. Останалото време дамите биха отделяли за общуване с приятели и близки, ровене из социалните мрежи и шопинг

От Гергана Златкова

Когато един мъж се замисли по какъв начин жените биха описали перфектния си ден, си мисли, че той би включвал джогинг, шопинг, разходка с децата в парка, СПА и тн.

Оказва се обаче, че това е много далеч от истината. Защото по-голямата част от представителките на нежния пол са готови да жертват времето за себе си, за да прекарат по-голямата част от деня с половинката си. Или ако трябва да сме точни – 106 минути на ден.

Това сочат резултатите от изследване, проведено сред над 900 дами на възраст от 38 години, пише Daily Mail.

Жените са помолени да опишат как биха прекарали един свой ден, ако могат да избягат от ежедневната рутина и да правят всичко, каквото пожелаят.

Проучването било проведено съвместно от университета в Бремен, Германия и от Технологичния институт на щата Джорджия.

Веднага след желанието на дамите да прекарат максимално време с любимия си човек, идва типичната женска слабост – висене пред компютъра с цел ровене из социалните мрежи и форуми – 98 минути на ден.

След това се нарежда желанието на представителките на нежния пол да споделят и общуват с приятели. За това те отделят средно по час и половина от ежедневните си занимания.

След това идва активното релаксиране - 78 мин., 57 мин. на разговорите по телефона, а 56 мин. се отделят за шопинг.

Ако сами трябва да избират, жените биха посветили на фитнеса 68 минути дневно, а що се отнася за работата - 36 минути са абсолютно достатъчни.

Водещи

Най-четени