Как се забавляват татковците на тинейджърски концерт (СНИМКИ) 27.09 | 11:43

Фотограф снима отегчени бащи по концерти

От Пламена Вълчева

Големите тинейджърски концерти няма как да минат без родителски надзор за лицата под 18 години, но пък интересно е как възрастните възприемат влеченията на отрочетата си и как успяват да издържат да слушат музика, за която си нямат и идея. 

Фотографка е решила да снима отегчени татковци по концертите на известната бой банда One Direction, която е харесвана предимно от тинейджъри. Момчетата от групата могат да претендират, че са изпълнили най-добрата песен "Best Song Ever", но съдейки по снимките, направени от американката, бащите на въодушевените фенки на британско-ирландската група не са на същото мнение, пише Daily Express. 

Анджелина Кастильо, 24-годишна фотографка с остър поглед от САЩ, е уловила отегчените физиономии на татковци, "завлечени" от екзалтирани щерки на концерт на One Direction в Нашвил, Тенеси. 

Кастильо първоначално снимала момчетата от групата, когато винтервал между изпълненията им забелязала колко много посърнали мъже има сред тълпата от подрастващи фенки на бандата.  "Забелязвайки толкова отегчени татковци, си спомних за моето детство, когато баща ми ме водеше на концерти на своите любимки "Дикси чикс".

Момчетата от One Direction може и да правят забавна музика за младежите, както да и имат контакт с публиката, но горките бащи, придружаващи дъщерите си на техен концерт, със сигурност биха предпочели стек бира и тапи за уши. Още от забавните кадри може да видите в галерията ни. 

1399056

Водещи

Най-четени