Какво вещаят звездите за политическите лидери 05.03 | 13:52

Кой с какви шансове е за победа на изборите

От iNews.bg

Предстоящите избори на 26 март още преди време провокираха коментарите на астролозите и нумеролозите. Какво обаче вещае датата, избрана за следващия вот.

"Има две неща, които са малко притеснителни. 26 март тази година се намира в ретроградната Венера. Тя е планетата, която отговаря за общуването, комуникацията и всякакъв вид съюзи. Планетата, която трябва да помогне на участниците в изборите да направят тези съюзи, е в една от най-трудните и лошите си позиции”, обясни астрологът Мариана Добранова пред Нова тв.

Това обаче не би било толкова страшно, ако не се развиваше в знака Овен. Затова много трудно ще бъде създадена коалиция. Всичко показва, че на политиците ще им е много трудно да си подадат ръка, макар че в същото време според звездите за всички партии е дошло време да правят обединения с други.

За БСП

"За Корнелия Нинова датата 26-и март е по-скоро късметлийска, от гледна точка на това, че за нея тази година, която започна, означава, че носи късмет. Всичко, което се случи по време на изборите ще има доза неври и напрежение, тъй като в този ден ще има страхотен натиск върху чувствата и емоциите. Тя е показала много пъти, че има твърда ръка, може би този твърд характер няма да ѝ изиграе добра роля, защото ще се опита да се наложи там, където не трябва”, коментира астрологът.

За ГЕРБ

"При Бойко Борисов нещата са малко по-различни. Той ще има възможността да вземе малко от късмета на някой друг, т.е. може би някоя от другите партии ще направи добър резултат и за него ще има много добра възможност да направи някаква връзка с формация, която на пръв поглед не е имала добри шансове. Има трудни аспекти. Всички решения, които ще трябва да вземе, ще са свързани със запазване на стабилността”, каза астрологът Мариана Добранова.

За Патриотите

"Общата идея - ние да сме доминиращи, да сме първи, да се обърнем към себе си. Това, изведено по малко по-агресивен начин, може би ще им помогне".

За "Воля"

"Нещата тук са много успешни. Той има рожден ден на този ден. Това би била възможност за една много добра сделка и добър съюз. Помага му фактът, че е роден под знака на Овен".

За ДПС

"Нещата при тях изглеждат малко по-позитивни от тези при ДОСТ. Добри резултати, могат да спечелят доста привърженици, но проблемът при тях ще е, че може би няма да искат да се коалират".

Водещи

Най-четени