Какво казва кръвната група за любовния ви живот? 20.05 | 18:09

Японски учени смятат, че кръвната група на човек говори за характера му

От Пламена Вълчева

Замисляли ли сте се до каква степен кръвната група оказва влияние на характера на хората? Както зодиакалния знак, така и кръвта определя някои характерни черти. Японците вярват, че до голяма степен това оказва влияние и на любовния живот. Дали има нещо вярно, само вие може да кажете. Попаднахме на изследване на японските учени в информационния сайт Shesaid.com. Вижте до какви изводи са стигнали и преценете дали е така.

Хората с кръвна група А са известни със своята взискателност. Те са перфекционисти и винаги дават 100% от себе си, когато се захванат с нещо. Отговорни са и пресмятат всички възможности преди да вземат решение. В любовните взаимоотношения са внимателни и търпеливи. Ако имате уговорена среща, бъдете сигурни, че ще се появят. Те предлагат стабилност, но тяхната нужда да контролират всички около тях може да доведе до спречквания – особено с хора от групите А и В. 1284456

Група В по природа са социално настроени. Много често са душата на компанията. Лесно се сприятеляват, но и лесно се влюбват и разлюбват. Не обичат правилата, както и да им се налага нещо. Често се спускат в работа, която им позволява да развиват креативността си. В любовта са страстни и обичат да изненадват – в спалнята и извън нея. Понякога обаче са егоистично настроени и не мислят за последствията. В тази група спадат най-големите разбивачи на сърца. 

Хората от група АВ са устремени и преследват мечтите си на всяка цена. От всички кръвни група тук спадат най-моралните хора и най-малко алчните. Те могат да се посветят на научна дейност и се увличат по различни хобита. АВ са спокойни и рационални. Що се отнася до любовта – лесно се привързват към хората. Те са отлични интимни партньори, макар че не отвръщат със същото количество любов, което получават. Имат една слабост това, че са склонни да критикуват. Любимите им трябва да свикнат на тази тяхна черта.

Представителите на кръвна група 0 са романтични и амбициозни. Идеални водачи и учители за тези, които имат желание да се учат. Отдадени на работата си, те знаят как се печелят пари. В любовта си са щедри и внимателни, по природа забавни. Те са грижовни и очакват партньорите им да им отвръщат със същото. Не се изненадвайте, ако тръгнат да ви проверяват телефона, защото са много ревниви и своенравни. Не им давайте повод на ревност. 

Вижте на кратко как се разбират хората от различните кръвни групи и кои съвместимости са най-благоприятни. 

А група жена/ А група мъж – устойчива връзка, ако изчистят различията си

А група жена/ В група мъж – трудности, различни характери

А група жена/ 0 група мъж – идеални взаимоотношения

А група жена/ АВ група мъж – стабилна връзка, добро разбирателство

 

В група жена/ А мъж – Трудности, възможни са спорове

В група жена/ В мъж – Различия при мненията; и двамата са своенравни

В група жена /0 мъж – Съвместими, разбирателство

В група жена/ АВ мъж – Стабилна връзка, но има трудности

 

0 група жена/ А мъж – Жената е склонна на повече компромиси

0 група жена/ В мъж – Съвместими са заедно

0 група жена/ 0 мъж – Жената проявява лидерски умения, склонна е да пренебрегне мъжа

0 група жена/ АВ мъж – Идеална съвместимост


АВ жена/ А мъж – Лесно се карат, но и лесно се сдобряват

АВ жена/ В мъж – Склонни са да се карат повече

АВ жена/ 0 мъж – Идеална съвместимост;Един за друг

АВ жена/ АВ мъж – Идеални за приятелство, но не съвместими като двойка





Водещи

Най-четени