Какво може да изкара всяка от зодиите извън нерви? 01.08 | 08:10

Внимание: Нервни сривове

От Пламена Вълчева

Всеки човек е склонен да реагира по различен начин в стресова ситуация. Стресът и нервите не се изразяват еднакво при всички, а до голяма степен това се определя от характера на човек. Но няма как да не намесим и зодиите, защото макар и да не ви се иска, в следващите няколко реда ще прочетете съвсем верни неща. 

Овен – Представителите на зодия Овен никак не умеят да чакат. Те искат всичко сега и веднага! Побъркват се и пощуряват, ако не получат това, което търсят, без значение дали е предмет, или отговор на въпрос. 

Телец – Едно от най-омразните неща за Телеца е местенето. Цялата лудница около опаковане и разопаковане, както и новото място може до такава степен да го нервира, че не ви съветваме да сте наоколо. 

Близнаци – Това, което никак не се приема с възторг у Близнаците, е точният график. Тази зодия не търпи режими и точност. Представете си какво кълбо от нерви може да стане, когато му се наложи всеки ден да повтаря едни и същи неща по едно и също време. 

Рак – Раздялата може да срине изцяло представител на зодия Рак. По принцип за никого не е приятно да се раздели с партньора си, но при Рак това може да бъде пагубно. Съвземането след един такъв период е изключително трудно, а стресът е в големи количества. 

Лъв – Това, което е неприемливо за Лъва, е, ако нещата не се получават по неговия начин. Гальовното и мило коте може да се превърне в истински звяр, и то депресиран, ако плановете му не се получават. Тогава се пригответе за един истински депресиран и раздразнен Лъв!

Дева – Ако искате Дева да откачи, трябва само да я поставите в една стая, в която цари истински безпорядък. Това, което ще я изкара извън нерви, е небрежното домакинство. И на всичкото отгоре тя невинаги ще разбере защо се чувства така. Мръсни чинии, дрехи по пода, неоправени легла… и ето я вашата нестабилна емоционално Дева. 

Везни – Това, което не обичат Везните, са конфликтите. Те не могат да виреят в такава атмосфера и стават особено нервни и изпадат в депресия. Дори след конфликта дълго време ще се чувстват изтощени, безсилни и съсипани, че изобщо са били в такава ситуация. 

Скорпион – Един Скорпион може да бъде истински наранен от изневяра. И ако е нормално изневярата да нарани всеки един от нас, при Скорпиона това е най-висша форма на предателство. Трябват му години, за да я преодолее, дори невинаги успява. Склонен е към депресии и става наистина много лабилен.

Стрелец – Нервите на Стрелеца могат да се разбият, ако НИЩО не се случва с тях. Застояването може да съсипе Стрелците. И малко по малко започват да униват, докато не се сринат съвсем.

Козирог – Козирогът е доста силна личност и едно евентуално уволняване от работното място може да го доведе до нервен срив. При Козирога стремежът да се изкачва нагоре е вроден. И когато някой го "зашлеви" с такова нещо, може да падне доста лошо. 

Водолей – Повечето хора още от ранна възраст разбират, че животът много често е несправедлив. Водолеят обаче категорично отказва да приеме това. Той се разстройва винаги, когато види несправедливост. Но когато тя е срещу него, изпада в дълбока дупка.

Риби – Трескавата подготовка за нещо може да съсипе нервите на представителите на зодия Риби. Те обичат да плуват в свои води и винаги, когато им се налага да бързат за нещо или да са под напрежение за решаване на проблем, могат да се сринат. 

Водещи

Най-четени