Какво ни вещае Лусинда – вижте прогнозите ѝ 11.09 | 10:52

Астроложката специално за читателите на iNews, която от днес ще бъде ваш приятел и съветник в неизвестността

От iNews.bg

Тайната на успеха ви в днешния ден е в това навреме да отстъпвате пред препятствията, които ви е трудно да преодолеете.

Това съветва читателите на iNews астроложката Лусинда, която от днес ще бъде ваш приятел и съветник в трудностите и неизвестността пред бъдещето. Лусинда има зад гърба си дългогодишен стаж и е сочила пътя на много известни личности, които са я търсили за съвет.

Лусинда препоръчва в днешния четвъртък да се съсредоточите в решаването на дребни проблеми, като укротите големите амбиции – в никакъв случай не бива да се втурвате в рисковани начинания, дори ако примамливо ви вещаят бързи печалби. Луната в Овен придава на хората импулсивност, но до напускането на знака тя не прави важни аспекти, така че най-добре е да изоставите желанието каквото и да става, да получите желаното на мига. Изчакайте утрешния ден, когато ще сте по-трезвомислещи и ще можете да погледнете по-реалистично на нещата.

Положителният аспект между Слънцето и Сатурн сочи, че трябва да заложите на традицията и опита – това ще бъде успешната стратегия в днешния и следващите няколко дни. И в деловите, и в приятелските, и в сърдечните отношения е много важна честността – лъжата ще бъде разкривана незабавно и ще оставя неизличимо петно върху имиджа на този, който я използва.

Не бързайте да споделяте тайни, особено сърдечни – така можете да избегнете много неприятности.

За някои денят ще носи и приятни изненади, и допълнително натоварване, което може да отприщи импулсивност сред по-емоционалните от вас. Затова се постарайте да не действате по симпатии и антипатии и да залагате на дипломацията и умереността, колкото и да ви е трудно това.

Не се поддавайте на нервно напрежение, на раздразнителност и не бързайте да реагирате. Пазете своите и чуждите граници, а общуването, съвместното обсъждане на планове и намерения в позитивна насока могат съществено да ви помогнат в бързото им осъществяване.

Ако усещате хаос навсякъде около вас, той може да ви тласне към нелогични постъпки и спорове за несъществени неща. Това може да отслаби вниманието ви и да прекрачите границите на мярката. За да не се случват подобни неща, посветете този ден на нещо просто, спокойно и по възможност позитивно.

Денят е добър и за успешно начало на лечение. Ако имате здравословен проблем, заемете се с него точно сега.

Водещи

Най-четени