Какво ни вещае Лусинда за вторник 20.10 | 19:33

Прогнозата на астроложката специално за читателите на iNews

От iNews.bg

Във вторник се постарайте да проявявате сдържаност, а нарасналата енергия да насочите към практични и съзидателни цели. Пасивността може да увеличи гневливостта и раздраздразнителността. Старайте се в този ден да не общувате с бавни хора, но и самите вие избягвайте прибързването, съветва астроложката Лусинда.

Апатия, раздразнителност, забавени реакции – всичко това може да не се отрази по най-добрия начин на деловата ви активност. Вземането на важни решения е противопоказано, а витаенето в облаците може да се обърне в недоразумения и дори травматичност. Звездите препоръчват да сте внимателни и събрани, за да не правите грешки.

В първата половина на деня ще царстват задкулисните действия – откровеността или прекият натиск ще водят до неуспехи. Периодът обаче е добър за приключване на стари неща. Екипната работа ще носи повече резултати, обединените интереси ще са от полза на общото дело и на всеки поотделно.

Може да чакате добри известия от стари партньори и познати. Но във втората половина на деня ще се проявят пороците на околните и вашите, поради което е най-добре да ограничите общуването. Привечер ще се засили емоционалното напрежение, затова е необходимо да се погрижите за пълноценното възстановяване на сили.

Денят може да е успешен, ако правилно разпределите приоритетите и изберете именно това, което ви интересува повече от всичко. Верността на собствените принципи в съчетание с готовност да изслушвате другите и да вземате гледната им точка под внимание за залог за успех.

Водещи

Най-четени