Какво ни вещае Лусинда за вторник 27.10 | 21:01

Прогнозата на астроложката специално за читателите на iNews

От iNews.bg

Вторникът ще донесе нарастване на активността и енергията. Опитайте се да ги насочите към творческа дейност, развитие и разкриване на своите творчески способности. Денят ще носи и повече доброта и милосърдие – проявете тези качества в себе си и късметът няма да се отметне от вас, съветва читателите на iNews астроложката Лусинда.

Но звездите предупреждават: ако в отношенията ви с някого са назрели усложнения, то във вторник има риск те да се задълбочат. За да не се случва това, ще се наложи да бъдете по-внимателни. Денят ще скланя към морализъм и непреодолимо желание за докопване до истината – ако се поддадете на това взривоопасно съчетание, може да си провалите кариерата или личния живот.

Впрочем, ако не се задълбочавате в изясняване на отношения, денят може да се окаже много продуктивен – звездите ще ви даряват с повишена работоспособност и ще ви предоставят редкия шанс само за 24 часа да свършите повече, отколкото за година.

Първата половина на деня е благоприятна за проява на инициатива и активни действия. Това е прекрасно време за задачи, които изискват множество сили и енергия, за решаването на които е необходимо да се действа интензивно, смело и решително. Това е и времето, подходящо за интимни срещи, затова ставайте по-рано и си организирайте "сексуално пробуждане".

Втората половина на деня ще ви настрои по-философски. Може да се появи желание да разширите знанията и кръгозора си, да възникнат мисли за устройството на света и целта на живота. Това време е подходящо за обучение и усвояване на нови знания.

Водещи

Най-четени