Какво ни вещае Лусинда за вторник 10.11 | 19:32

Прогнозата на астроложката специално за читателите на iNews

От iNews.bg

Вторник носи повишена енергичност, но не е изключена и раздразнителност, и прекалена прибързаност. Постарайте се да планирате своята активност, но съставяйте плановете си така, че денят да премине максимално наситено и активно. С участието в масивни мероприятия си струва да почакате, съветва астроложката Лусинда.

Влечение към творчество, мобилност и общуване са нещата, върху които можете да акцентирате. В този ден особено привлекателно ще ви се струва всичко ново и неизвестно или поне не прекалено привично и банално.

Пътувания, командировки, разходки и всякакъв друг вид активен отдих се приветстват. Рутинните неща ще ви дразнят силно. Още едно предупреждение за вторник е невъздържаността на езика, която може да ви навлече проблеми. За да избегнете конфликтите, следете думите, действията и дори мислите си!

Струва си да се подготвите и за неочаквани събития. Владейте себе си и забравете за небрежността. Ще ви върви в неща, които изискват бърза реакция и оригинален подход. Възможни са краткотрайни конфликти с негативни последствия, затова се изисква да приложите изкуството на дипломацията, да изключите емоциите в сериозните въпроси.

Ако през деня се натъкнете на проблеми, то привечер ще се появи оптимален вариант за решение, ще се наредят благоприятни обстоятелства. Втората половина на деня е по-удачна и по отношение на семейните дела.

Водещи

Най-четени