Какво ни вещае Лусинда за петък 23.10 | 20:44

Прогнозата на астроложката специално за читателите на iNews

От iNews.bg

Денят на новолунието, което ще бъде отбелязано от частично слънчево затъмнение, е ден на непредсказуеми емоционални метаморфози, когато ледът наоколо е способен да избухне в пламък, скуката – в неподправен интерес, а ненавистта – в любов (и обратното).

Това казва за читателите на iNews астроложката Лусинда и допълва, че емоциите могат да ни завладяват от нищото, включително в най-неподходящия момент. За този ден може да е типично поведението, когато унилото делнично настроение изведнъж да се смени от горещ трудов ентусиазъм или интерес към противоположния пол.

Звездите предупреждават: ако изведнъж ви възникне някакъв интерес, не чакайте той да си отиде. Внезапно избликналите чувства в петък са способни да заседнат силно и дълбоко.

Ранното утро е идеалното време за планиране на неща и разходи за дълъг период. Във втората половина на деня е препоръчително да се правят оздравителни процедури, да се въведе ред в нещата и финансовите документи. Всички замисли и намерения по-добре да пазите за себе си, иначе светлите ви идеи може да се забравят в суетата на втората половина на деня.

Разсеяност, мечти или вдъхновение ще ви пречат да бъдете последователни, ще отслабват вниманието ви, затова рискът от грешки е голям. Проверявайте всеки документ – възможни са спекулации и умишлени неточности. Добре ще ви се отразят пътешествията в сплотена компания от приятели. Благоприятно време за развитие на отношения, за любовно настроение и медитации.

Проблеми в романтичните отношения може да възникнат, ако се стремите да получите желаното веднага. В останалото влиянието на позитивните тенденции ще бъде достатъчно силно. Жизненият потенциал нараства, не са изключени успешни съвпадения и подаръци от съдбата.

Водещи

Най-четени