Какво ни вещае Лусинда за петък 30.10 | 19:30

Прогнозата на астроложката специално за читателите на iNews

От iNews.bg

През целия петък търсете творчески и нетрадиционни решения. Повече разчитайте на себе си, но помнете, че сега някои цели може да се окажат противоречиви. Емоциите пък буквално могат да извират и страстите да избухнат във всеки момент.

Възможни са и романтични запознанства. Впрочем от любовта до ненавистта има само една крачка, така че бъдете внимателни и не си играйте с чувствата и нервите на другите – в петък това ще бъде опасно, съветва читателите на iNews астроложката Лусинда.

Поради емоционалност последният работен ден от седмицата няма да е подходящ за преговори и изобщо за бизнес и важни дела, където бурята от чувства, меко казано, е неуместна. Във финансовите дела са възможни крайности и необмислени решения, затова се въздържайте от големи покупки и изобщо – бъдете по-предпазливи с парите.

В първата половина на деня ще бъдат актуални въпроси за бюджети, финансиране, както и разчистване на сметките с данъчни, държавни и кредитни институции. Скрити мотиви ще оказват влияние на общуването, взаимното разбирателство може да е непълно. Може да се случат обаче и приятни и неочаквани събития в дома ви и в отношенията ви с нежния пол.

Втората половина от деня не е най-доброто време за делова активност, по-добре не прибягвайте към важни въпроси и не се месете в чуждата работа.

Нека ви ръководят обмислените действия – те ще водят към добри и положителни резултати. Важно е да проявявате последователност във всичко, да сте честни и отговорни независимо колко големи задачи си поставяте.

Бъдете пунктуални – изпълнявайте поетите задължения, това ще повиши доверието на околните към вас.

Водещи

Най-четени