Какво ни вещае Лусинда за понеделник 19.10 | 18:40

Прогнозата на астроложката специално за читателите на iNews

От iNews.bg

В понеделник звездите обещават да ви предоставят всички възможности, за да работите ефективно и плодотворно и да направите междинен анализ. Този ден е идеалното време, за да завършите поредния етап от нещата си и да доведете някое важно дело до логичен край.

С други думи понеделникът е време да съберете камъните, решително да приключите започнати по-рано проекти и да спечелите от тях. В личния живот денят е подходящ за отговорни крачки, независимо дали става въпрос за откровено признание, раздяла, или обратното – предлагане на ръка и сърце.

Това е съветът на астроложката Лусинда за читателите на iNews, която отново напомня да не пропускате да решите старите проблеми поновому. Можете да получите помощ в трудностите от заинтересувани лично от вас хора.

Добро време да вникнете в детайлите, но както и преди още не е време да започвате нови дела, да пишете дългосрочни проекти, да се захващате за строителство.

Обещанията в този ден трябва да се спазват, независимо от срока на давност, затова давайте ги обмислено. Отношенията с партньори, възлюбени, роднини ще се подобрят, ако намалите летвата на изискванията.

Нека главата ви си бъде на мястото, вниквайте в същината на въпросите, намирайте оригинални решения. Важни в понеделник са точността и пунктуалността.

Не е желателно да сключвате сделки и да поемате трудно изпълними задължения, както и да обсъждате въпроси, отнасящи се до смяна на работата, но може да преразгледате условията на сътрудничество със старите партньори.

Влюбените може да очакват важни събития, които ще изиграят важна роля в живота им. Стабилните двойки ще се убедят във верността на взетите решения и ще могат да се приближат към постигането на обща цел.

Водещи

Най-четени