Какво ни вещае Лусинда за понеделник 02.11 | 18:05

Прогнозата на астроложката специално за читателите на iNews

От iNews.bg

В понеделник емоциите ще бъдат променливи като вятъра, но независимо от това може да достигнат огромна сила – при някои разрушителна, при други съзидателна. Не забравяйте, че каквото посеете, това ще пожънете – предупреждава астроложката Лусинда.

Денят ще дарява с такива качества като енергичност, любознателност, пробивни способности и огромна вяра в себе си – нека те работят в градивна насока.

Именно това ще ви помага да постигате успех в самостоятелната дейност, както и в областите, където се изискват решителност и ентусиазъм. Но ето че с организираността в понеделник може да възникнат големи проблеми – денят повече предраполага към хаос.

Важно е да запазите самообладание и вътрешно равновесие – това ще ви помага да преодолеете всевъзможните трудности, които може да се появят на вашия път.

В списъка на нещата, които си струва да планирате за този ден, са покупки, които ще ви служат дълго. Не разчитайте обаче на новите романтични запознанства, тъй като те едва ли ще доведат до отношенията, към които се стремите.

В съществуващите отношения в понеделник избягвайте спонтанните решения. Не се препоръчва сега и да си търсите странични приключения и да се поддавате на съблазни.

Водещи

Най-четени