Какво ни вещае Лусинда за сряда 28.10 | 19:28

Прогнозата на астроложката специално за читателите на iNews

От iNews.bg

В сряда се постарайте да проявите сила на волята. Настроението ви ще бъде променливо и силата на характера ще ви бъде необходима, за да не вземате прибързани и емоционални решения, е съветът на астроложката Лусинда за читателите на iNews.

Общият емоционален фон на деня може да ви изглежда спокоен, дори сънлив, но това впечатление ще бъде измамно. Звездите предупреждават, че това спокойствие е като пружина, която е способна да изскочи във всеки момент, изливайки се в неочаквани постъпки, ярки чувства и бурни емоции.

Впрочем не е съвсем задължително пружината да се разтегне – повечето хора в сряда ще усещат вътрешно напрежение, което няма изход, или просто странно желание да направят нещо, без да знаят какво.

Периодът е активен в делово отношение, но неудачен за решаване на лични проблеми. Емоционалната неустойчивост и желанието за командване ще пречат на успешната работа. Важно е в сряда да вземате всички решения самостоятелно, без да очаквате одобрение отстрани.

Страхът да загубите контрол над партньорите и страхът от промените може да окажат негативно влияние върху отношенията ви.

Добре е да се решават проблеми, изискващи радикални мерки, да се реорганизира работният процес, а излишното ще отпадне от само себе си. Всички трудности и препятствия обаче ще преминат бързо.

Най-четени