Какво ни вещае Лусинда за сряда 04.11 | 20:01

Прогнозата на астроложката специално за читателите на iNews

От iNews.bg

Звездите в сряда вещаят повишена активност, енергичност, целеустременост и пробивни способности. Такъв набор от качества ще ви позволи за един ден да свършите повече работа, отколкото за цяла седмица, да направите пробив практически във всички области – работа, личен живот или кариера, казва астроложката Лусинда.

Главното е да следите разумно да изразходвате силите си, да не преминавате установения природен лимит. Денят ще ви тласка да се хвърляте в работа с пълно самоотдаване и привечер може да почувствате преумора. Така че работата си е работа, но не забравяйте да правите паузи за почивка – и физическа, и емоционална.

Сряда е и време, в което се отварят нови възможности за сметка на старите. В първата половина на деня ще има много разговори на лични теми, домашни грижи – това ще пречи на съсредоточаването ви. Зад волана се изисква внимание и спазване на законите за движение. В душевен план може да ви притесняват хронични проблеми.

Във втората половина на деня ще се намерят липсващите звена за решаване на делови въпроси или проблеми в личния живот. Настъпва благоприятен период, когато много неща ще се решават от само себе си, а от неочаквана страна ще идва подкрепа на вашите начинания.

Водещи

Най-четени