Какво ни вещае Лусинда за събота 19.09 | 21:43

Прогнозата на астроложката специално за читателите на iNews

От iNews.bg

Съботният ден ще носи нови възможности, които може да се разкриват неочаквано и спонтанно. Ще се засили стремежът към свобода, независимост и проява на лична оригиналност. Но трудно ще ви бъде да контролирате емоциите, затова избягвайте ситуациите, в които избликът им може да има негативни последствия.

Това съветва читателите на iNews астроложката Лусинда и допълва, че е добре да се заемете с отстояване на своите интереси с твърд, но дипломатичен тон. Звездите ще ви надаряват с такива качества като самостоятелност, решителност, категоричност, но не бива да очаквате от околните отстъпки и компромиси.

Денят е подходящ за самостоятелни проекти, както и за ситуации в стил "седем пъти мери, един път режи", където трябва да обмисляте ситуациите, но когато дойде време за действия, да го сторите без церемонии, решително и рязко.

Добре е да приключите и стари неща. Време е да преосмислите приключени проекти и отношения. Това не значи да се връщате към миналото, а само да извлечете най-ценния опит от него. Решаването на старите задачи по нов начин ще ви носи успех, така че не се страхувайте да бъдете новатори.

Периодът е успешен и за посредничества, особено за представителите на водните и земните знаци. Думата, дадена днес, трябва да се спазва. В този ден ще побеждават скритият темперамент, свитата вътрешна пружина, концентрацията върху успеха. Нека поведението ви бъде сдържано, проявявайте търпение. Отлично можете да се справите с всички дребни битови неуредици, без да хвърляте много време за това.

Сериозни разногласия днес са възможни само в отношенията, където всички участници са родени под един и същи зодиакален знак – там никой няма да иска да прави отстъпки и борбата за лидерство може да е продължителна. Можете да обсъждате пътищата за решаване на проблемите, но произнасянето на окончателно решение по-добре да се отложи.

Партньорствата ви може да се издигнат на съвсем ново ниво на доверие, необходимо е само да направите крачка едни към други и да погледнете света през очите на близките си хора.

Най-четени