Какво ни вещае Лусинда за събота 24.10 | 19:15

Прогнозата на астроложката специално за читателите на iNews

От iNews.bg

Ситуациите в събота ще изискват важни решения и кардинални промени, но малцина имат необходимата за тях увереност в собствената си правота.

Съботният хороскоп сякаш е създаден, за да ви помогне да осъществите замисленото, независимо от преградите. Упоритостта и настойчивостта ще носят своите плодове. Макар че е почивен ден, времето е удачно за кариерен ръст, обучение, повишаване на квалификация, както и за да постигнете своето, използвайки за това най-добрите подръчни средства, съветва астроложката Лусинда.

Бъдете внимателни към чувствата на околните – денят ще е свързан с обиди. В придвижването на целите си не забравяйте за почивката и чувството за мярка.

Вечерта обещава да е по-добра от сутринта. В първата половина на деня амбициите и агресивността може да ви попречат в постигането на успех. Във втората половина на деня ще нарасне оптимизмът, необходимо е да бъдете сдържани в разходите и да избягвате високомерни хора.

Отнасяйте се внимателно към деловите и романтичните предложения – повечето от тях ще носят позитив. Яснотата на ума и свежите идеи, както и усетът към добрите сделки могат да подобрят материалното ви състояние. В старите отношения ще се възцари хармония, но е възможно и завързването на финансово изгодна любовна връзка.

Между влюбените всичко ще бъде наред, ако един от двамата не се опита да скрие важна информация в тайна от половинката.

Водещи

Най-четени