Какво ни вещае Лусинда за събота 07.11 | 19:30

Прогнозата на астроложката специално за читателите на iNews

От iNews.bg

Пътеводна звезда в събота ще ви бъдат желанията и чувствата, така че денят обещава да бъде непредсказуем, наситен, но като цяло успешен, казва астроложката Лусинда специално за читателите на iNews.

Дори да сте планирали в този ден нещата отрано, едва ли ще успеете да изпълните всички точки в този план. Във всякакви въпроси, включително и финансови, си струва да се вслушате в интуицията – такава тактика ще даде добри плодове.

През деня е възможно получаване на печалба, сключване на договор, изглаждане или укрепване на делови връзки. Не сдържайте желанието си за общуване и ще имате шанс да постигнете от околните това, към което отдавна се стремите.

Събота е и благоприятно време, в което може да ви се прииска да разкриете таланти, да получите признание на творческото поприще. Може по оптимален начин да планирате близките дела и разходи.

Внимавайте повече в първата половина на деня – има вероятност от измами и грешки поради разсеяност. Тоест събота не е най-удачният ден за подписване на сериозни документи. Във втората половина на деня ще се засили информационният поток, полезното и перспективно общуване ще доведе до обновление на деловите контакти.

Привечер са вероятни неочаквани събития в семейството, гости или новини. Важно е да сте внимателни зад волана и да не злоупотребявате с алкохол.