Какво ни вещае Лусинда за четвъртък 05.11 | 20:08

Прогнозата на астроложката специално за читателите на iNews

От iNews.bg

Четвъртък е денят на активните и смелите – желанието за отстояване на възгледи и идеали се засилва. Не се доверявайте обаче на припряното течение на събитията – тази нетърпеливост е измамна и ситуацията е способна да се промени из корен всеки момент, предупреждава астроложката Лусинда.

Чувствата може да нахлуят неочаквано, да ви завъртят главата и да ви увлекат в най-непредсказуема посока. Освен това промените в четвъртък може да се окажат съдбоносни, но не се опитвайте да предвидите техния изход.

С други думи, ако обичате непредсказуемостта и не искате никакви промени, в този ден по-добре си стойте повече вкъщи. А ако излезете, то се доверявайте на интуицията и съдбата.

Четвъртък е и време, когато собственият морал се противопоставя на обществения, а любовта застава над чувството за дълг. Добре е да съкратите разходите си. Във втората половина на деня е възможна проява на силни емоции, което може да попречи на хармонията в двойките. Силно нараства потребността от комфорт и почивка далече от страсти и тревоги.

Не се затрупвайте с работа, изискваща много мислене. Привечер ще изчезне чувството ви за неувереност в собствените сили и ще се появи влечение към силни усещания.

Водещи

Най-четени