Какво ни трябва на плажа? 14.06 | 07:28

Нещата, които не трябва да забравяте за почивката си

От Лазар Тодоров

Времето на лятните отпуски настъпи. Всеки вече поглежда нервно към календара и си мисли за наближаването на няколкото дни без работа и напрежение.

Проблемът настъпва, когато трябва да се събере багажът, необходим за жадуваната почивка. Повечето от нас прехвърлят в главата си вещите, които трябва да вземат със себе си дни, дори месеци преди официалното стягане на багажа.

Въпреки това много малко са тези, които са достатъчно организирани и са готови с опаковането на време. Често се случва да събираме нещата само няколко часа преди самото тръгване. От тук идва и проблемът със забравените, а необходими неща.

За да ви спестим неудобствата, а и за да ви послужим като един подвижен списък с важни за почивката неща, ще ви предложим няколко съвета важни за плажуването.

Ето ги и тях:

Защитете стъпалата си

Ако краката ви не се чувстват добре и ви боли при всяка стъпка, то тогава и ходенето по плажа ще е по-скоро мъчение за вас, отколкото удоволствие. Ето защо удобните обувки са изключително важни и не трябва да ги забравяте.

Макар че ходенето по пясъка става по-скоро на бос крак, все пак не забравяйте удобни джапанки или други обувки. На пазара разнообразието от видове е достатъчно голямо, за да задоволи всички вкусове.

За останалите съвети проверете на jenite.bg.

Водещи

Най-четени