Кои са любимите храни на фитнес маниаците 19.04 | 10:15

В стремежа си да притежават перфектното тяло много хора посещават фитнеса, за да тренират с цел отслабване и укрепване на мускулите.

От iNews.bg

В стремежа си да притежават  перфектното тяло  много хора посещават фитнеса, за да тренират с цел отслабване и укрепване на мускулите.

Вярно е, че фитнесът е важен, когато става въпрос за влизане във форма, но също така е от съществено значение хората да поддържат здравословен, балансиран  хранителен режим , богат на хранителни вещества и витамини.

Ако свалянето на килограми и извайването на мускули е крайната ви цел, трябва да приемате достатъчно количество протеини, зеленчуци, плодове, въглехидрати и здравословни мазнини. Ето някои от любимите храни на фитнесманиаците в САЩ.

Сьомга

Един от най-добрите източници на омега 3 и съдържа 20 грама протеини на всеки 100 грама. Сьомгата е любима на тези, които обичат да тренират интензивно.

Горски плодове

Червените плодове съдържат много антиоксиданти, които предотвратяват заболявания и са отличен избор за консумация след тренировка.

Кисело мляко

Киселото мляко съдържа бактерии, които са полезни за здравето на стомашно-чревния тракт - нещо, което е от основно значение за тези, които искат да имат мускулесто и стройно тяло.

Ленено семе

Лененото семе е източник на фибри, протеини и омега 3. Всички те са незаменими за всеки, който иска да натрупа мускулна маса.

Ядки

Смесените ядки са много калорични, което ги прави отличен избор, ако сте слаби и искате да се сдобиете с атрактивни мускули.

Водещи

Най-четени