Колко хотдога са нужни за заветното "Да"? 21.08 | 14:05

Китаец предложи брак по доста странен начин

От Пламена Вълчева

Колко хотдога са нужни за заветното "Да"? Ще се почудите за какво става въпрос, но предложенията за брак стават все по-оригинални. Китаецът Ван Чъу поискал ръката на любимата си Чжън Цзюан Кан по един доста необичаен начин - в обкръжението на 1001 хот дога, пише Metro.

32-годишният кандидат жених устроил постановката в родния град на двойката Чънду в провинция Съчуан. В градски мол в присъствието на близки, той подредил 1001 опаковани в найлон хотдога. В центъра на залата пък била изписана думата Love.

27-годишната Чжън, разбира се, била приятно изненадана от зрелищното предложение. И докато повечето присъстващи се чудили какво трябва да ознаава това странно искане на ръката, бъдещата булка разбирала изцяло символиката му.

Чжън и Ван се запознали в заведение за сандвичи тип хот дог в Тайланд. Така че тази бърза закуска има особено значение за връзката им. А защо мъжът избрал бройката 1001? В Китай най-хубавият комплимент за жена е "Ти си една на хиляда!".

Кой би могъл да устои на такова предложение за брак. След толкова старание и скрита промисъл щастливата Чжън дала съгласието си да стане булка. 

Водещи

Най-четени