Комикс разказва за живота на Стив Джобс 12.01 | 14:21

На 32 страници са събрани всички най-важни неща от живота на Джобс

От Елена Кирилова

Само три месеца след смъртта на Стив Джобс вече има публикуван комикс, разказващ за живота на съоснователя на Apple, съобщава в. Telegraph.

Комиксът, издаден от Midtown Comics, съдържа 32 страници и разказва за живота на Джобс - от осиновяването му до ролята му в една от най-известните компании в света.

Роден на 24 февруари 1955 г. в Пало Алто, Калифорния, Стив Джобс се превърна в истинска легенда заради постиженията си в света на технологичните иновации.

Джобс е считан от мнозина за най-великия американски изпълнителен директор от своето поколение. Революцията, която той направи в технологиите, доведе до създаването на iPod, iPhone, както и на други високотехнологични изобретения.

Стив почина през октомври 2011 г. на 56-годишна възраст след дълга битка с рака. Малко след смъртта му на пазара се появи биография, която мигновено се превърна в бестселър.

Преди време Bluewater Productions създаде подобни комикси за изпълнителния директор на Facebook Марк Цукерберг, както и за знаменитости като Лейди Гага и Селена Гомес.

Водещи

Най-четени