Красотата на женското тяло след раждането 26.02 | 12:42

"Следродилните” тела заслужават своето заслужено място и уважение

От iNews.bg

Женското тяло винаги е красиво, въпреки че дамите имат притеснения относно формите си след раждането на техните деца.

За да докажем, че всяка една дама се сдобива с малки "несъвършенства” след раждане, дори ви показахме как изглеждат "следродилните” тела на звездите.

Днес ще ви запознаем с още един проект, чиято цел е да подчертае красивото излъчване на майките след раждане. Джейд Бийл ги представя в цялото им съвършенство - слаби и с малко повече килограми, с гладка кожа и такава, обсипана с бръчки, високи и ниски…

Много жени след раждане се сдобиват и с неприятни стрии. Джейд не бяга от тях, а фокусира вниманието си именно върху тези "дефекти”.

Целта на фотографа е да "изгради увереност в свят, който прави всички възможно, за да вмени несигурност у жената”. Освен това тя иска да вдъхнови бъдещите поколения жени да приемат и обичат телата си такива, каквито са.

Любопитна подробност е, че някои от фотографиите на Джейд са били временно премахнати от Facebook с аргумента, че показват прекалено много голота. Те също предизвикват противоречиви реакции в обществото, но нито едно от тези неприятни събития не спира младата дама!

Разгледайте още от невероятните снимки в Jenite.bg, които доказват, че "следродилните” тела заслужават своето заслужено място и уважение както в социалните мрежи, така и в света изобщо!

Водещи

Най-четени