Любимата секс поза на жените според зодията 13.03 | 11:46

Полезна информация, която мъжете трябва да имат предвид

От iNews.bg

Предполагали ли сте, че астрологията, освен да показва накъде отива бъдещето ви, може да разкрие любопитни подробности за най-личния ви свят? Става въпрос за сексуалните предпочитания и за това каква е любимата поза на всеки от зодиакалните знаци.

Уговорката тук е, че става въпрос за женските фетиши и номерата в леглото, до които дамите обичат да прибягват най-много. Вижте кои са те...

Овен

Овните са независими и смели, затова са готови да изпробват пози, за които останалите зодии само са слушали… Подходяща за това е позата "Танц в скута”.

За да я изпълните правилно, партньорът ви трябва да седне на стол с висока облегалка. Тук идва вашата намеса - седнете в скута му, като го обкрачите и след като той е проникнал напълно, се наклонете назад, като преместите краката си на раменете му - от двете страни на главата. Ако сте гъвкави и се чувствате достатъчно подготвени, можете да се изтегнете още назад така, че тялото ви да образува мост, а ръцете ви да докосват земята.

Телец
Жените Телец са щедри, а в леглото се раздават напълно за своя партньор. За тях идеална е познатата мисионерска поза. При нея трябва просто да легнете и да оставите на партньора си да прави това, което прави най-добре. Засилете удоволствието и на двамата, като обвиете крака около тялото му и използвате ноктите си, за да дразните кожата по гърба му... 

Вижте коя е вашата секс поза според зодията в Jenite.bg! 

Водещи

Най-четени