Любовен хороскоп: Лъв 24.06 | 14:36

Милостта на кралете

От Лазар Тодоров

Знакът на великодушието, гордите чувства, Лъвът означава стремеж към самоутвърждение, развитие на вътрешния принцип за власт. Това е знак на огъня, подчинен на Слънцето, а задачата на Слънцето е дарява топлина, светлина и живот. Тази сила действа благотворна на всичко живо, центърът на Слънчевата система привлича към себе си останалите планети. Лъвът е щедър, обича театъра и да е център на внимание. Помага му Фортуна. Пред него се откриват нови хоризонти, когато изглежда, че няма изход. Слънцето го изважда на светло.

За Лъва са важни домът и личната му независимост. Има потребност да създава новото в духовната област и чисто физически. Подвластно му е сърцето. С пълни шепи пръска пари и знания, без да мисли за себе си. Чувства силно привличане към противоположния пол. Например французите са типични Лъвове.

Лъвът иска всички да имат добро мнение за него и прави всичко в името на това. Знае какво впечатление прави и се старае да го направи още по-добро, но това не означава, че се задълбочава в себе си или се бори със своята същност. Има способности за драматично изкуство, играе благородна роля и се вживява в нея за цял живот. Има много високо мнение за себе си, което замества съвестта му. Прави всичко, което смята за правилно, дори ако то е срещу общественото мнение. А ако го притесняват, може да намрази и захвърли работата.

Каква е жената Лъв в любовта може да научите на Jenite.bg.

А какви са силните и слабите места на мъжа Лъв вижте на Div.bg.

Водещи

Най-четени