Любовен хорскоп: Рак 22.06 | 13:00

Емоциите при него са всичко

От Мартина Панайотова

Ракът е знак на силните емоции. Девизът му е "Аз чувствам”. Най-силният знак на Водата повече подхожда на жени, тъй като повече от другите знаци е свързан с дома и семейството. Притежава силен инстинкт за защита и е насочен към домашно-материалната сфера. Много е обидчив и се страхува от насмешки.

Черупката – символът на Рака, означава голяма вътрешна чувствителност, страхливост, физическа и психическа ранимост. Пази се от душевни травми, търси сигурност и безопасност в усамотение, а това му е повече от обидно, тъй като има силна потребност от дом и семейство. И животът му няма да е пълен и съвършен, ако не си свие семейно гнездо.

Ракът има сложни душевни преживявания. Той може да създава впечатление или на човек с голяма душевна сила, или на безпомощно дете. Това се обяснява с това, че Слънцето в този знак сменя своята посока (лятното слънцестоене) и започва отново да се движи на юг, небесните дела спират, както и Ракът. Това са най-дългите дни през годината. Принципно Ракът е доброжелателен, но променливата Луна го прави ту любезен и откровен, ту меланхоличен, затворен и сдържан.

Каква е жената Рак в любовта може да научите от Jenite.bg.

Как да спечелите господин Рак пък разберете в Div.bg.

Водещи

Най-четени