Любовчия предложи на гаджето си с 99 iPhone-а, реакцията й ще ви шокира 11.11 | 11:00

В Китай празнуват деня на необвързаните

От Пламена Вълчева

Мъж купи 99 модела iPhone 6 като романтично послание, което да отправи към любимата, искайки й ръката, но той го отразя жестоко. 

Това си е направо сърцераздирателна любовна история за един наистина прецакан мъж. Изглежда в Китай празнуват Ден на необвързаните на 11 ноември (датата е избрана заради насъбирането на цифрата 1 в деня - 11 ноември - 11.11). На този ден самотниците се опитват да впечатлят един специален в живота им човек. 

Жител на Гуанджоу от Китай решил, че денят е идеал да предложи брак на приятелката си точно преди големия празник. Изглежда обаче това й е дошло като гръм от ясно небе. 

Като един истински романтик героят е тази история решил да се подготви с огромен подарък, пред който девойката да загуби ума и дума. Той паднал на колене пред любимата си, заобиколен от точно 99 смартфона iPhone 6 - най-новия модел (на цена близо 82 хиляди долара) оформени като сърце. Романтично, нали? 

Е, девойката съвсем хладнокръвно казала "Не". 

Ауч! Това наистина боли! Този млад мъж страда не само от разбито сърце, но и от профукана банкова сметка. Какво обаче ще прави младежът с въпросните телефони, не е ясно. 

Водещи

Най-четени